Project Description

نصب دوربین مداربسته در اختیاریه

در صورت نیاز به نصب دوربین مداربسته در منطقه اختیاریه، می توانید با گروه امنیتی آریانا تماس بگیرید. مجموعه ما همراه با متخصصین سیستم های مداربسته و شبکه آماده ارائه خدمات نصب و راه اندازی پروژه های دوربین مداربسته در اختیاریه است.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان

تماس بگیرید

021-88500020

مراحل نصب دوربین مداربسته

برای نصب و راه اندازی دوربین های مدار بسته شما می بایست اطلاعات مناسبی از این سیستم ها داشته باشید. در صورت عدم اطلاع و آشنایی با دوربین های مدار بسته، احتمال خرید و نصب یک سیستم ناکارا و معیوب برای شما بیشتر می شود. شما با طی مراحل زیر می توانید خرید درست و مناسبی را تجربه کنید.

1. تماس با کارشناس فروش و دریافت اطلاعات اولیه

برای شروع بهتر است با کارشناسان فروش تماس بگیرید و اطلاعات کلی درباره دوربین های مداربسته بدست بیارید. در تماس با کارشناسان هدف از نصب دوربین مدار بسته، تعداد حدودی و براوردی از دوربین های مدار بسته، کیفیت مورد نظر و خواسته های کلی رو بیان کنید. کارشناسان گروه امنیتی آریانا با دقت به سوالات شما جواب میدهند

2. بازدید از محل و دریافت مشاوره (رایگان)

پس از گفتگو با کارشناسان فروش و دریافت اطلاعات اولیه شما میتوانید درخواست کنید کارشناسی فنی از محل شما بازدید کند. کارشناسان فنی ما به شما در رابطه با تمامی موارد  فنی همچون : تعداد دوربین های مورد نیاز، کیفیت تصویر مورد، مسیرهای کابل کشی و… مشاوره می دهند. همچنین شما در این مرحله میتوانید نمونه تصاویر دوربین در اماکن مختف و با کیفیت های متفاوت را مشاهده کنید.

3. طراحی سیستم مدار بسته و ارسال پیش فاکتور

پس از بازدید از محل توسط کارشناسان فنی، نقشه جاگذاری دوربین ها و مسیر کابل ها، محل خیره سازی ، جایگذاری  تجهیزات جانبی مورد نیاز و… مشخص شده و بر اساس آن پیش فاکتور صادر میشود. شما میتوانید در این مرحله با کارشناسان درباره طرح ارائه شده ، تجهیزات در نظر گرفته شده و  همچنین مواردی مانند قیمت تمام شده و نحوه پرداخت گفتگو کنید.

4. تایید توسط کارفرما و اجرای سیستم

در صورتی که طرح ارائه شده مورد تایید کارفرما باشد، تیم های نصب شرکت طی 48 ساعت اجرای سیستم مدار بسته را آغاز می کند. زمان اجرا  و نصب دوربین های مدار بسته به عواملی همچون تعداد دوربین ها، مساحت پروژه و… بستگی دارد. البته در هنگام ارائه طرح و پیش فاکتور زمان دقیق برای اجرای پروژه مشخص می شود. پس از اجرای سیستم مدار بسته توسط تیم های نصب شرکت آموزش کاربری با این سیستم ها به کارفرما داده می شود. همچنین در صورت درخواست کارفرما انتقال تصاویر بر روی بستر اینترنت ارائه می شود.

پروژه های دوربین مداربسته اجرا شده در اختیاریه

  • شرکت بهداشت کار
  • شرکت بوئین آلومینیوم
  • ساختمان آقای نوروزی
  • ساختمان آقای شریفی
  • مجتمع های مسکونی و منازل
  • و…

اجزای تشکیل دهنده سیستم های مداربسته

در تمام سیستم های مداربسته اجزای مختلفی وجود دارد که هر کدام وظیفه ای را در سیستم بر عهده دارند. براساس این که سیستم مداربسته انتخابی شما برای نصب دوربین مداربسته در اختیاریه از چه نوعی است، ممکن است تفاوت هایی وجود داشته باشد. اما به طور کلی اجزای سیستم را می توان:

  • دوربین مداربسته
  • دستگاه ضبط کننده
  • هارد
  • کابل
  • منبع تغذیه

برشمرد. در ادامه به شرح مختصری از هرکدام از این اجزا خواهیم پرداخت.

دوربین مداربسته

از مهمترین اجزا مهم سیستم مدار بسته دوربین مداربسته است. با توجه به این که شما سیستم را برای چه محل و یا مکانی در نظر دارید نوع دوربین مداربسته انتخاب می شود. قبل از پرداختن به انواع دوربین مداربسته در پروژه نصب دوربین مداربسته در اختیاریه لازم است نقش آن را بدانیم. این بخش از سیستم عهده دار وظیفه دریافت تصویر و گاهاً پردازش و در نهایت ارسال فیلم به دستگاه سرور یا ذخیره کننده است.

پروژه های نصب دوربین در شکل و ابعاد مختلف انجام می شود و هر کدام دارای ویژگی های مختص خود هستند. به عنوان مثال پروژه نصب دوربین مداربسته در منازل و واحدهای مسکونی قطعاً تفاوت هایی با پروژه نصب در واحدهای صنعتی دارد. چرا که وسعت مکان مورد نظر در هر دو پروژه به طور قابل توجهی متفاوت است و یا کاربری مورد انتظار مشتری در هر دو گروه متفاوت خواهد بود. اغلب در پروژه های صنعتی نیاز به پوشش فضای وسیع تری است. از طرفی چرخش دوربین مداربسته و قدرت زوم دوربین و یا وجود قابلیت های مختلفی مانند ضد انفجار بودن، ضد آب بودن و… بسیار مورد توجه است. در حالی که برای منازل وسعت تحت پوشش دوربین کمتر است و وجود برخی قابلیت ها الزامی نیست و فقط هزینه اضافی را برای مشتری ایجاد می کند.

انواع دوربین در پروژه نصب دوربین مداربسته در اختیاریه

دوربین مداربسته دام

پروژه نصب دوربین مدار بسته

دوربین مداربسته دام نوعی از دوربین مداربسته که بیشتر برای محیط های داخلی توصیه می شود. معمولاً محیط های داخلی فضای مسقف هستند و این دوربین در زیر سقف نصب می شود. این دوربین در انواع مختلف و با هردو تکنولوژی آنالوگ و IP به بازار عرضه می شود. دوربین مداربسته تورت یا Turret نیز از انواع دوربین مداربسته دام هستند که شکل ظاهری متفاوتی دارد.

دوربین مداربسته بولت

دوربین بولت از انواع دوربین مداربسته است که این نوع را اغلب برای محیط های خارجی و فضاهای بیرونی توصیه می کنند. با این حال این دوربین ها برای محیط های داخلی نیز کاربرد دارند. به علت کاربری بیشتر دوربین بولت در محیط های خارجی خاصیت ضد آب بودن این دوربین از ویژگی های آن است. این دوربین به شکل های گوناگون و تحت دو تکنولوژی آنالوگ و IP به بازار ارائه شده است.

دوربین مداربسته اسپیددام

دوربین اسپیددام یا گردان از انواع دیگر دوربین است که براساس شکل و قابلیت هایی که این نوع دوربین دارد، بیشتر برای محیط های وسیع استفاده می شود. همچنین با توجه به برند و مدل آن در چهار جهت و درجات مختلف قابل چرخش است. چرخش می تواند به صوررت اتوماتیک، برنامه ریزی شده و یا توسط اپراتور انجام پذیرد. بر حسب کاربری نوع IP یا آنالوگ این دوربین انتخاب و نصب می شود.

دستگاه ضبط کننده

دستگاه ضبط کننده سیستم مداربسته که جزء مهم دیگر سیستم است ممکن است با نام های مختلف معرفی شود. در ابتدا نقش این بخش را مطرح می کنیم و بعد به انواع نام های آن خواهیم پرداخت. دریافت تصاویر از دوربین ها، پردازش و ارسال به هارد و مانیتور از وظایف دستگاه ذخیره کننده است. پردازش تصویر در دستگاه با توجه به برند، نوع و مدل ممکن است از ساده ترین تا آنالیزهای پیچیده را شامل شود.

اما نام های این دستگاه که براساس نوع تکنولوژی سیستم متفاوت است و قطعاً شیوه عملکرد آنها نیز متفاوت خواهد بود. دستگاه DVR، دستگاه ضبط کننده تصویر در سیستم مداربسته آنالوگ بر مبنای بستر آنالوگ و کابل کواکسیال اتصال برقرار می شود. دستگاه NVR، دستگاه ضبط کننده تصویر در سیستم مداربسته تحت شبکه بر مبنای بستر و کابل شبکه، اتصال برقرار می شود. دستگاه XVR که قابلیت اتصال دوربین های آنالوگ و همچنین دوربین های IP را به دستگاه دارد.

هارد دیسک

ضبط و ذخیره سازی تصاویر ویدئویی در یک سیستم مداربسته نیازمند یک یا چند هارد است. از آنجایی که معمولا دوربین مداربسته نصب شده به صورت 24 ساعته در تمامی روزهای سال به ثبت وقایع می پردازد، هارد نقش مهمی در عملکرد صحیح سیستم مداربسته ایفا خواهد کرد. در انتخاب هارد علاوه بر ظرفیت، نوع و برند آن از اهمیت بیشتری برخوردار است. هارد دیسک در دستگاه ضبط کننده نصب می شود.

کابل

کابل ها در واقع اتصال دهنده های اجزای سیستم مداربسته هستند و کار آنها انتقال برق یا اطلاعات بین اجزا است. با توجه به این که سیستم مداربسته چه نوعی است آنالوگ یا تحت شبکه، نوع کابل در سیستم متفاوت خواهد بود. اگر پروژه نصب دوربین مداربسته در اختیاریه تحت تکنولوژی آنالوگ باشد کابل انتقال اطلاعات از نوع کواکسیال است. در صورتی که سیستم انتخابی تحت شبکه باشد کابل انتقال اطلاعات از انواع کابل شبکه است. در برق رسانی به اجزا با توجه به POE بودن اجزاء در سیستم شبکه دیگر نیازی به کابل برق وجود ندارد. وظیفه برق رسانی با همان کابل شبکه انجام می شود.

منبع تغذیه

تمام دستگاه های برقی نیاز به تامین برق مصرفی خود دارند. این برق به شکل های مختلف ممکن است تامین شود. اما به طور کلی در سیستم مداربسته منبع تغذیه نقش تامین کننده برق را عهده دار است. بر طبق نظر کارشناسان ممکن است کل سیستم از یک منبع تغذیه مشترک بهره گیرد و یا دوربین ها به طور مجزا به آداپتور متصل شوند و منبع تغذیه جداگانه داشته باشند.