مشاوره رایگان قبل از نصب دوربین مداربسته:

021-88500020

مشاوره دوربین مداربسته
مشاوره نصب دوربین مداربسته
نصب دوربین مداربسته
آموزش نصب دوربین مدار بسته
لیست قیمت دوربین مدار بسته
راهنمای دوربین مداربسته
راهنمای خرید دوربین مداربسته

اگر قصد نصب دوربین مداربسته در منزل، دفتر و محل کار خود را دارید، مهم‌ترین اقدام دریافت اطلاعات کاربردی و صحیح است. در این مطلب راهنمای جامعی از خرید تا نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته ارائه کرده‌ایم. اما اگر درخواست نصب دوربین مدار بسته را دارید با ما تماس بگیرید.

 برای نصب دوربین مدار بسته چه کار کنم؟

هم می‌توانید با استفاده از آموزش نصب دوربین مداربسته، خود اقدام کنید و هم با شماره گیری 02188500020 درخواست خود را مطرح و مشاوره قبل از خرید و نصب دوربین مدار بسته را دریافت کنید. همچنین لینک ارسال فرم درخواست نصب، در زیر آمده است.

فرم درخواست نصب دوربین مداربسته

1. مشاوره نصب دوربین مداربسته

در این بخش سعی داریم مراحل نصب دوربین مداربسته را مطرح و بخشی از آن را شرح دهیم. اطلاعاتی که کاربردی و مهم هستند و در مشاوره نصب دوربین مدار بسته باید ارائه شوند. در صورتیکه بعد از مطالعه این بخش نیاز به راهنمایی بیشتر دارید در پایان همین مطلب در بخش دیدگاه درخواست و نظر یا سوال خود را مطرح و ارسال کنید. زمانی که نیاز به سیستم مداربسته دارید اولین اقدام برای نصب، جمع‌آوری اطلاعات از مکان نصب دوربین مدار بسته، هدف از نصب و اولویت‌های این کار است. این اطلاعات می تواند در قالب موارد زیر باشد:

  • متراژ فضای مورد نظر،
  • موقعیت درب های ورودی،
  • شناسایی نقاط مهم
  • تعداد دوربین مورد نیاز برای پوشش کامل محیط،
  • نوع دوربین مورد نیاز
  • و…

این اطلاعات کمک می‌کند تا پروژه نصب و راه اندازی سیستم نظارتی به درستی اهداف کارفرما را تحقق بخشد. نوع دوربین مداربسته ای که انتخاب می کنید باید با نوع کاربری محیط مطابقت داشته باشد. تعداد دوربین‌ها متناسب با محیط در نظر گرفته شود تعداد بیشتر تنها هزینه اضافی برای کارفرما به همراه دارد و تعداد کمتر نیز آنطور که باید کار نظارت اجرا نخواهد شد. مراحل نصب به طور کلی بخش‌های مختلفی دارد که در ادامه آمده است.

نصب دوربین مدار بسته شامل مراحل زیر است:

  1. بازدید و کارشناسی محل نصب دوربین مدار بسته
  2. مشخص کردن نقاط مهم و جانمایی دوربین‌ها
  3. تهیه طرح و نقشه نصب دوربین مداربسته
  4. تعیین محل قرارگیری دستگاه ضبط یا سرور
  5. تعیین نوع و تعداد دوربین‌های مداربسته
  6. تعیین مسیر کابل و داکت کشی
  7. براورد متراژ کابل و تجهیزات نصب دوربین مداربسته
  8. لیست تجهیزات و لوازم مورد نیاز نصب
  9. آماده سازی محل نصب (نصب پایه، براکت، دریل کاری)
  10. آماده سازی کابل (اندازه کردن، سوکت زدن یا نصب فیش)
  11. نصب هارد دوربین مدار بسته روی دستگاه
  12. نصب دوربین‌ها در محل مشخص شده
  13. وصل کردن دوربین‌ها به دستگاه
  14. اتصال آداپتور یا در صورت نیاز سیم کشی برق
  15. نصب مانیتور، میکروفن و لوازم جانبی دیگر
  16. تنظیمات دوربین‌ها
  17. تنظیمات ضبط و دستگاه برای ذخیره‌سازی

 بازدید و کارشناسی محل نصب دوربین مدار بسته

از مرحله 1 تا 8 به نوعی با یکدیگر همپوشانی دارند. به این ترتیب که در زمان بازدید کارشناسان از محل، نقاط مهم و امنیتی مکان نصب دوربین مدار بسته شناسایی می‌شود. در پی آن محل‌هایی که دوربین باید در آنجا نصب شود تعیین می‌گردد. این نقاط باید به گونه‌ای انتخاب شود که دوربین نقطه کوری نداشته باشد و یا در حداقل حالت ممکن قرار گیرد. تمام نقاط مهم باید توسط دوربین‌ها تحت نظارت قرار بگیرند. بر همین مبنا نقشه نصب دوربین مدار بسته رسم می‌شود. در زیر چند نمونه از نقاطی که غالبا باید در مکان‌های مختلف دوربین نصب شود را آورده‌ایم:

نقاط کلیدی برای نصب دوربین مدار بسته در خانه 

  • درب ورودی
  • درب های پشتی و جانبی
  • پارکینگ، گاراژ
  • حیاط خلوت
  • و…

بهترین محل نصب دوربین مداربسته در مغازه

  • ورودی فروشگاه
  • بالای صندوق
  • انبار و محل انباشت کالا
  • سالن و محوطه 
  • فضای بیرون فروشگاه
  • روبروی صندوق دار یا فروشنده
  • و…

مکان‌های نصب دوربین مدار بسته در کارخانه

  •  ورودی ها
  • محوطه کارخانه و واحد صنعتی
  • انباری
  • سالن های تولید
  • پارکینگ
  • اتاق های بخش اداری
  • و…

طبق این اطلاعات تعداد و نوع دوربین مداربسته همچنین محل قرارگیری دستگاه ضبط مشخص می‌شود. مسیر کابل کشی نیز برهمین اساس تعیین شده و متراژ حدودی از کابل‌های مورد نیاز بدست می آید. اما چه تجهیزاتی برای نصب نیاز داریم؟

 تجهیزات و لوازم مورد نیاز نصب دوربین مداربسته

برای نصب دوربین مداربسته نیاز به لوازم و تجهیزاتی است که با توجه به نوع دوربین و مکان نصب می تواند متغیر باشد. لیست کلی تجهیزات مورد نیاز نصب دوربین مدار بسته شامل موارد زیر است:

  1. دوربین مداربسته که تعداد و نوع آن به کاربری و پروژه بستگی دارد.
  2. دستگاه ضبط که می تواند دی وی آر (DVR) یا ان وی ار (NVR) باشد. نصب DVR در سیستم های آنالوگ و آنالوگ HD انجام می شود و نصب NVR در سیستم های تحت شبکه یا IP.
  3. هارد دیسک HDD که حافظه سیستم مداربسته شما را تشکیل می دهد. فیلم و تصاویر در هارد ذخیره می شود. این تجهیز داخل دستگاه ضبط نصب می شود و براساس مشخصات دستگاه می توانید از تعداد با ظرفیت مشخصی در دستگاه نصب کنید.
  4. کابل تصویر دوربین مداربسته این مورد نیز با توجه به سیستم مداربسته کواکسیال (برای دوربین های آنالوگ و آنالوگ HD) یا شبکه (برای دوربین های IP) است.
  5. آداپتور یا منبع تغذیه برای تامین برق دوربین های مدار بسته و دستگاه DVR یا NVR
  6. فیش بی ان سی BNC برای سیم کشی و نصب دوربین مدار بسته آنالوگ و نصب دوربین مدار بسته AHD
  7. سوکت CAT5 و CAT6 برای سیم کشی و نصب دوربین مدار بسته تحت شبکه IP
  8. کانکتور برق فیش نری و مادگی برق یا سوکت اتصال برق جهت سیم کشی برق دوربین های مدار بسته
  9. مانیتور یا نمایشگر یا تلویزیون برای مشاهده تصاویر دوربین ها و تنظیمات سیستم
  10. میکروفن برای ضبط صدای اطراف هر دوربین مدار بسته (به صورت اختیاری است- ممکن است دوربین خود به میکروفن مجهز باشد)
  11. سوئیچ در سیستم های شبکه مورد استفاده قرار می گیرد.
  12. مودم برای انتقال تصویر دوربین مداربسته و نظارت از راه دور

اگر دوربین مداربسته و سیستم نظارتی آنالوگ hd است:

تجهیزات نصب دوربین مداربسته آنالوگ hd

اگر دوربین مداربسته و سیستم نظارتی تحت شبکه است:

تجهیزات نصب دوربین مداربسته ip

شما می‌توانید از پورت VGA یا HDMI برای اتصال مانیتور یا تلویزیون به دستگاه استفاده کنید.

 انتخاب دوربین برای نصب

دوربین‌های مداربسته با توجه به کاربری، با بدنه و شکل‌های مختلف طراحی و تولید می شوند. انتخاب درست نوع دوربین براساس شکل ظاهری علاوه بر ساده کردن روند نصب، موجب زیبا شدن کار نصب و استفاده بهینه بردن از سیستم نظارتی می شود. دسته بندی دوربین های مداربسته براساس شکل به صورت زیر است:

  •  دوربین دام (Dome): دوربین های گنبدی یا نیمه کروی شکل که مناسب نصب در زیر سقف هستند.
  • دوربین بولت (Bullet): دوربین های استوانه ای یا مکعب مستطیلی که برای محیط های بیرونی و نصب روی دیوار مناسب هستند.
  • دوربین اسپیددام (Speed dome) یا PTZ: دوربین های گردان با قابلیت چرخش به اطرف بصورت افقی و عمودی. همچنین این دوربین ها دارای قابلیت زوم با قدرت بزرگنمایی بالا هستند.
  • دوربین صنعتی یا باکس (Box): دوربین های مداربسته ای که لنز جدا دارند و برای محیط های صنعتی بسیار پر کاربرد است.
  • دوربین چشم ماهی (Fisheye): دوربین هایی که زاویه دید 360 درجه داشته و تصویر به صورت پانوراما ارائه می دهد.
  • دوربین کیوب (Cube): دوربین های مداربسته ای که اغلب به شکل رومیزی قابل استفاده اند گرچه قابلیت نصب روی دیوار و زیر سقف را نیز دارند.
  • دوربین بیسیم (Wireless): دوربین هایی که از ارتباط بیسیم پشتیبانی می کنند و سیگنال های تصویر را از طریق امواج وای فای ارسال می کنند. اگر چه این ارتباط چندان پایدار نیست و توصیه نمی شود اما این دوربین ها از قیمت بالایی برخوردارند.
  • دوربین پینهول یا مینیاتوری: دوربین های که مینیاتوری و در ابعاد بسیار کوچک طراحی شده اند. از این دوربین ها بیشتر برای مکان هایی که دوربین به صورت مخفی نصب می شود مورد استفاده قرار می گیرد.

علاوه بر شکل ظاهری باید سایر ویژگی و قابلیت‌های دوربین مداربسته را نیز با توجه به مکان نصب در نظر بگیرید. به عنوان مثال قرار است دوربین شما تا چه متراژی را پوشش دهد براساس آن لنز و برد دید در شب دوربین را بررسی کنید. آیا به زوم دوربین نیاز دارید اگر پاسخ مثبت است از دوربین‌های با لنزهای وریفوکال انتخاب کنید. دوربین قرار است در فضای باز نصب شود استاندارد IP آن را مدنظر قرار دهید تا مقاومت لازم در برابر گردوغبار و رطوبت را داشته باشد.

انتخاب دستگاه ضبط برای نصب دوربین مدار بسته

دستگاه ضبط به عنوان یکی از اجزای اصلی هر سیستم مداربسته لازم است با دقت و متناسب با سیستم نظارتی انتخاب و خریداری شود. دستگاه های ضبط در درجه اول با توجه به تکنولوژی سیستم نظارتی انتخاب می شوند.

  • اگر سیستم مداربسته شما قرار است در تکنولوژی آنالوگ HD باشد از DVR های مختلف باید دستگاه خود را انتخاب کنید.
  • اما اگر سیستم نظارتی متناسب با کاربری شما در تکنولوژی تحت شبکه است باید از انواع NVR ها در بازار انتخاب و خرید نمایید.
  • در مواقعی ممکن است شما بخواهید در زمان نصب دوربین مدار بسته تر کیبی از دو نوع دوربین آنالوگ HD و IP را در سیستم خود استفاده کنید. دستگاه های ضبطی که بتواند هر دو نوع دوربین را پشتیبانی کنند نیز در بازار وجود دارد. از آنها به عنوان دی وی ار ترکیبی، DVR هایبریدی و یا XVR یاد می شود.

در برندهای هایک ویژن و داهوا که از بهترین برندهای دوربین مداربسته محسوب می شوند، شما می توانید انواع XVR را متناسب با پروژه خود انتخاب کنید. دستگاه های ضبط در هر سه نوع دارای مدل های مختلف با تعداد کانال های متفاوت هستند. همچنین دستگاه های ضبط از تعداد هارد با ظرفیت های متفاوتی پشتیبانی می کنند. بنابراین در هنگام خرید این مشخصه ها با توجه به کل سیستم نظارتی و امنیتی در نظر بگیرید. برای انتخاب دوربین و دستگاه مناسب از کارشناسان ما مشاوره رایگان دریافت کنید.

مشاوره رایگان قبل از خرید و نصب دوربین مداربسته

021-88500020

انتخاب آداپتور برای نصب دوربین مدار بسته و دستگاه

در نصب دوربین مدار بسته، راه اندازی دستگاه های ضبط کار چندان پیچیده ای نیست اما نیازمند دقت و رعایت نکات مهم و کلیدی است. به عنوان مثال باید بدانید دستگاه شما برای تغذیه برق به آداپتور با چه ویژگی هایی نیاز دارد. انتخاب آداپتور یکی از مهم ترین مراحل نصب دوربین و سیستم های مدار بسته است. با وجود اینکه کار بسیار ساده ایست اما سهل انگاری در این مورد موجب آسیب جدی سیستم و به بار آمدن خسارت های هنگفتی می شود. شما تنها کافیست به دیتا شیت محصول مراجعه کنید تا بدانید آداپتور متناسب با آن محصول چه ویژگی هایی دارد. برق با چه استانداردی برای روشن شدن و کار کردن دستگاه مورد نیاز است.

علاوه براینکه آداپتور باید با مشخصات برق مورد نیاز دستگاه و دوربین انطباق داشته باشد باید استاندارد بوده و از کیفیت بالایی برخوردار باشد. یکی از علت های سوختن دوربین مداربسته و یا دستگاه به کارگیری آداپتور با کیفیت پایین و نامرغوب است. در سیستم های نظارتی به ویژه در ابعاد بزرگ از منابع تغدیه مرکزی استفاده می شود. همچنین برای مراقبت از تجهیزات الکترونیکی از نوسان برق لازم است از محافظ و دستگاه های UPS در سیستم نصب شود. منبع تغذیه بدون وقفه و یا یو پی اس ها به علت داشتن باتری درون خود انرژی برق را ذخیره کرده و با قطع شدن برق و یا تغییر ولتاژ، انرژی برق با ولتاژ مناسب را به تجهیزات متصل می رساند. به این ترتین مانع سوختن و خرابی تجهیزات می شود.

انتخاب هارد مناسب دوربین مدار بسته

در مقدمات نصب دوربین مدار بسته، خرید و تهیه تجهیزات یک مرحله مهم و حساس محسوب می‌شود. اگر کیفیت را فدای قیمت کنید، سیستم مداربسته چندان عمری نخواهد کرد و خیلی زود به تعمیر و تعویض نیاز دارد. هارد یک قطعه مهم و ضروری در سیستم مداربسته است. در نصب و راه‌اندازی دوربین مداربسته تصاویر در هارد ذخیره و نگهداری خواهند شد به همین دلیل هارددیسک اهمیت دارد. به علت نوع عملکرد سیستم‌های نظارتی هارد مناسب دوربین مداربسته با هارد کامپیوتر متفاوت است. حتما حتما به این مسئله دقت کنید. هاردهای کامپیوتر برای دوربین مداربسته عمر بسیار کوتاهی خواهند داشت و خیلی زود می‌سوزند و از کار می‌افتند. در برندهای مختلف هارد از برچسب، رنگ و عبارت مشخصی برای متمایز کردن هارد مناسب سیستم نظارتی استفاده می‌شود. به عنوان مثال در برند دیجیتال وسترن رنگ بنفش و یا برچسب surveillance در سایر برندها نشان دهنده نوع هارد برای دوربین است.

تعیین مسیر کابل‌کشی و متراژ کابل

قبل از شروع نصب دوربین مداربسته مسیر کابل و متراژ را نیز تعیین کنید. مسیر کابل باید براساس محل قرارگیری دوربین‌ها، منبع تغذیه و محل نصب دستگاه ضبط تعیین شود. در برخی مواقع به علت وجود سیستم نظارتی قدیمی این مسیر مشخص است. اگر نیاز به بهبود و تغییر ندارد می‌توانید از همان مسیر استفاده کنید و بخش‌های جدید را به آن بیفزایید. مسیر کابل باید به گونه‌ای انخاب شود که هم در معرض آسیب قرار نگیرد و هم ایجاد مزاحمت و آسیب نکند. حفاظت کابل‌های نصب دوربین مداربسته و دستگاه از نویز و امواج مغناطیسی از اهمیت بالایی برخوردار است. در نتیجه در انتخاب مسیر این موضوع را نیز در نظر بگیرید. دقت داشته باشید از کابل‌های فشار قوی برق نیز فاصله داشته باشند.

مسافت بین دوربین‌های مداربسته تا دستگاه ضبط بر کیفیت تصویر ارسال شده و عملکرد کلی سیستم موثر است. اگر فاصله مناسب نباشد ممکن است تصاویر با قطعی همراه باشند. همچنین نویز و یا تغییر رنگ را در تصاویر دوربین مداربسته بوجود می‌آید. حداکثر فاصله کابل کشی دوربین مداربسته را در مقاله استاندارد کابل کشی دوربین مدار بسته بخوانید.

مشاوره نصب دوربین مدار بسته

2. آموزش نصب دوربین مداربسته

در این بخش به نصب دوربین مداربسته در هر دو نوع تکنولوژی آنالوگ HD و تحت شبکه می‌پردازیم.

طراحی سیستم مدار بسته

نصب دوربین تحت شبکه تا حد زیادی با دوربین های آنالوگ با توجه به تفاوت کلی سیستم های آنها (سیستم مداربسته شبکه با سیستم آنالوگ)  متفاوت است. در زمان انتخاب دوربین های مداربسته و تجهیزات باید به برخی موارد که در نوع طراحی سیستم تاثیرگذارند، توجه کنید. دو عامل مهم که پیش از طراحی سیستم مداربسته باید در نظر بگیرید:

  • انتخاب نوع تغذیه دوربین های مداربسته
  • نوع ضبط و نوع دستگاه سرور

انتخاب نوع تغذیه دوربین های مداربسته

  • تغذیه دوربین ها به صورت PoE/PoC: در این حالت دوربین ها از طریق کابل شبکه یا کابل کواکسیال تغذیه می شوند. (برای اطلاعات دقیق مقاله دوربین مداربسته PoE و دوربین مداربسته PoC را مطالعه کنید)
  • تغذیه دوربین ها به صورت مستقل: در این حالت شما از منبع تغذیه مجزا و کابل برق برای تغذیه دوربین ها استفاده می کنید.

نوع ضبط و نوع دستگاه سرور

دومین عامل مهم در طراحی سیستم، نحوه ضبط و نوع دستگاه سرور است. در انتخاب هر کدام از گزینه های موجود مزایا و معایبی وجود دارد. اینکه شما از کدام یک از DVR، XVR، NVR یا سرور بهره ببرید و کدام مناسب‌تر است به عهده کارشناس است. براساس کلیات پروژه، وسعت آن، امکانات و بودجه در دسترس کارفرما و اهداف نظارتی وی، کارشناسان بهترین و مناسب‌ترین گزینه یا گزینه‌ها را پیشنهاد می‌کنند. در کنار آن مزیت و معایب هر یک را برای آنها شرح می‌دهند و در نهایت تصمیم گیری آخر به عهده مشتری و کارفرما است. اما روش نصب دوربین مدار بسته در هر دو تکنولوژی:

نصب هارد دوربین مداربسته

در مراحل نصب و راه اندازی دوربین مداربسته مرحله نصب هارد وجود دارد به این دلیل که دستگاه‌های ضبط در خود دارای هارد برای ذخیره تصاویر نیستند. به همین دلیل در زمان آماده سازی تجهیزات لازم است هارد مناسب دوربین مداربسته را درون دستگاه ضبط نصب کنید. برای این کار کافیست قاب دستگاه ضبط را باز کرده و هارد را در جایگاه مشخص هارد درون دستگاه قرار دهید و با پیچ ثابت کنید. سپس کابل ساتا برای دیتا و کابل برق را به هارد و دستگاه متصل کنید. در آخر قاب دستگاه ضبط را ببندید. ادامه نصب دوربین مداربسته را براساس تکنولوژی در ادامه بخوانید.

روش نصب دوربین مدار بسته آنالوگ HD

در سیستم های آنالوگ و آنالوگ HD دوربین های مداربسته به طور مستقیم به دستگاه DVR متصل می شوند. این ارتباط از طریق کابل کواکسیال انجام می شود. هارددیسک داخل دستگاه DVR نصب شده و با اتصال دستگاه ضبط دی وی ار به مانیتور، تصاویر دوربین ها قابل مشاهده است. فیش و کانکتور مورد استفاده در این نوع از سیستم های مداربسته BNC است. که به کابل کواکسیال متصل می شود (کابل سیاه رنگ). انوع فیش BNC در بازار وجود دارد که برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله مربوط به این مطلب را مطالعه کنید.

ویدئو آموزش نصب فیش BNC به کابل

در تصویر ت مشاهده می کنید که یکی از دوربین های دارای پورت شبکه است. برخی از دوربین های مداربسته تحت شبکه قابلیت اتصال به پورت BNC را دارند. اگر دستگاه دی وی ار شما از دوربین IP پشتیبانی کند به راحتی می توانید از این دوربین ها در سیستم مداربسته آنالوگ خود بهره مند شوید.

نصب دوربین مدار بسته HD

تصویر ت: نصب دوربین مدار بسته آنالوگ HD

PoC قابلیتی است که در دوربین های مداربسته آنالوگ استفاده شده است که معادل PoC در دوربین های IP است. به این معنی که اگر دستگاه DVR از قابلیت PoC پشتیبانی کند و دوربین های آنالوگ شما نیز PoC باشند، دیگر نیازی به آداپتور مجزا برای دوربین ها نیست. برق از طریق کابل کواکسیال به دوربین ها ارسال می شود.

مشاهده تصاویر دوربین آنالوگ بعد از راه اندازی

اتصال مانیتور به دستگاه ضبط دی وی ار با توجه به درگاه یا پورت خروجی دستگاه و پورت ورودی مانیتور انتخاب می‌شود. شما می توانید از HDMI یا VGA استفاده کنید. کیفیت تصویر خروجی و نمایش داده شده علاوه بر دوربین و دستگاه، به پورت و مانیتور نیز بستگی دارد. HDMI علاوه بر تصویر قابلیت انتقال صدا را نیز دارد و اگر مانیتور شما تلویزیون باشد و یا دارای اسپیکر باشد، صدا را نیز می‌توانید همزمان با تصویر داشته باشید. خروجی VGA تصویر را با کیفیت پایین‌تری از HDMI منتقل می‌کند. ضمن اینکه دیگر صدا را از طریق این خروجی نخواهید داشت. در ادامه آموزش نصب دوربین مدار بسته به نصب دوربین های IP یا تحت شبکه می پردازیم. در این سیستم نیز باید از کابل و کانکتور مربوط به تکنولوژی شبکه استفاده کرد.

برای مشاهده فیلم و آموزش کامل نصب دوربین مداربسته کلیک کنید.

آموزش نصب دوربین مدار بسته PDF

روش نصب دوربین مدار بسته IP

ساده ترین روش نصب سیستم مدار بسته تحت شبکه به این ترتیب است که تمام دوربین ها از طریق سوئیچ به NVR متصل می شوند. هارد در NVR نصب شده است و تصاویر با اتصال صفحه نمایش به دستگاه NVR قابل مشاهده خواهد شد. این حالت بسیار به نصب سیستم مداربسته آنالوگ شبیه است. البته به علت وجود برخی قابلیت ها و ویژگی ها در تجهیزات ممکن این طریقه نصب تغییراتی جزئی داشته باشد. اتصال در سیستم مداربسته از طریق کابل شبکه انجام می شود و برای آماده سازی کابل باید به دو سر آن سوکت شبکه متصل نمود. روش صحیح سوکت زدن کابل شبکه را می توانید در فیلم زیر مشاهده نمائید.

ویدئو آموزش سوکت زدن کابل شبکه

نصب دوربین تحت شبکه PoE: دوربین های مداربسته با قابلیت PoE بدون اتصال به آداپتور و از طرق کابل شبکه برق را دریافت می کنند. بنابراین نیازی به آداپتور مجزا برای این دوربین ها نیست. لازم به ذکر است که دستگاه ضبط یا سوئیچ متصل به دوربین نیز باید از این قابلیت پشتیبانی کند. در شکل زیر (تصویر الف) مشاهده می کنید دو دوربین مداربسته تحت شبکه به سوئیچ متصل شده است. سوئیچ دارای دو نوع درگاه یا پورت شبکه است.

نقشه نصب دوربین مدار بسته تحت شبکه

تصویر الف: نصب دوربین تحت شبکه پی او ای

  • دوربین شماره 1 از نوع دوربین PoE است بنابراین نیازی به آداپتور برای روشن شدن ندارد و کافیست از طریق کابل شبکه به سوئیچ PoE متصل شود و برق را از همان کابل دریافت کند.
  • دوربین شماره 2 به پورت ساده سوئیچ متصل شده است فرض بر این است این دوربین PoE نیست و یا سوئیچ از این قابلیت پشتیبانی نمی کند. در نتیجه باید برای تامین برق دوربین از آداپتور استفاده کنید.

همانطور که در تصویر الف مشاهده می کنید دستگاه NVR به پورت ساده  (non-PoE) سوئیچ متصل شده است پس حتماً این دستگاه نیز باید به آداپتور متصل شود. در صورتی که NVR نیز PoE باشد می توانید به پورت PoE سوئیچ متصل کنید و برق ان وی ار را نیز از طریق همان کابل شبکه دریافت کنید. مودم نیز به سوئیچ متصل می شود.

نصب دوربین به دستگاه NVR دارای پورت

ممکن است دستگاه ان وی ار شما خود دارای پورت های شبکه باشند. در این صورت دوربین های مداربسته را می توانید مانند (تصویر ب) مستقیماً به دستگاه NVR متصل کنید. در صورتی که دوربین های شما PoE باشند و پورت های دستگاه ان وی ار نیز مانند مثال ما PoE، دیگر نیازی به اتصال آداپتور به تک تک دوربین ها نیست. دوربین ها از طریق کابل شبکه دیتا را ارسال و برق را دریافت می کنند.

نصب دوربین مدار بسته تحت شبکه

تصویر ب: نصب دوربین تحت شبکه به NVR به طور مستقیم

مشاهده تصاویر دوربین IP بعد از راه اندازی

برای مشاهده تصاویر دوربین مداربسته نیاز است دستگاه ضبط را به مانیتور و صفحه نمایش متصل کنید. با توجه به پورت های خروجی دستگاه ضبط و پورت ورودی نمایشگر نوع کابلی که برای اتصال انتخاب می کنید متفاوت است. در اغلب دستگاه های ضبط دو پورت خروجی VGA (شماره 1) و HDMI (شماره 2) وجود دارد.

آموزش نصب دوربین مدار بسته به مانیتور

تصویر پ: اتصال مانیتور در نصب دوربین

در تصویر پ  دستگاه ان وی ار انتخابی ما دارای هر دو پورت HDMI و VGA است. لازم به ذکر است در برخی مدل های دستگاه های ضبط ممکن است تعداد این درگاه ها از یکی بیشتر باشد. همچنین رزولوشن تصویری که از این پورت ها دریافت می کنید می توانند متفاوت باشد. جزئیات این بخش را می توانید در دیتا شیت دستگاه خود مطالعه کنید.

تنظیمات بعد از راه اندازی دوربین مداربسته

بعد از نصب دوربین مدار بسته لازم است یکسری تنظیمات انجام شود. با روشن کردن دستگاه بخشی از تنظیمات اولیه روی صفحه از شما درخواست می‌شود. مانند تنظیمات تاریخ و زمان دستگاه، تنظیم رمز و نام کاربری، ایمیل و … . تنظیمات دیگر شامل زمانبندی ضبط، رنگ تصویر، نوع ضبط و… است. در صورتی که وارد منوی دستگاه ضبط شوید در بخش‌های مختلف می‌توانید این تنظیمات را انجام دهید. به خاطر داشته باشید در بخش هارد وضعیت هارد را بررسی کنید که حتما فرمت شده و توسط دستگاه شناسایی شده باشد. در غیر اینصورت ممکن است دستگاه با صدای بوق شما را از این موضوع مطلع کند. علاوه براین اگر متوجه موضوع نشوید تصاویر در هارد قابل ذخیره نخواهند بود. پس بهتر است این بخش از منو را بررسی کنید.

تنظیم جهت دوربین و زاویه دید

از مراحل نصب دوربین مداربسته تنظیم جهت دوربین و تعیین محدوده تحت نظارت است. برخی از دوربین های مداربسته را می توانید بعد از نصب چرخانده و جهت دید آنها را تغییر دهید. دوربین های بولت غالباً دارای پایه هایی هستند که حرکت دوربین را راحت تر می کنند. در دوربین های دام این شرایط به ندرت رخ می دهد زیرا دوربین دام در نوع ثابت به خودی خود قابل چرخاندن نیستند و لازم است در همان ابتدای نصب دوربین مدار بسته جهت دوربین به درستی تنظیم شود. در مدل های تورت معمولاً قابل حرکت اند و شما می توانید حتی بعد از نصب نیز آنها را چرخانده و دید دوربین را تنظیم کنید.

اما زاویه دید دوربین مداربسته وسعتی است که دوربین پوشش می دهد و یا اصطلاحاً می بیند. در صورتی که دوربین شما دارای لنز ثابت باشد مقدار این زاویه قابل تغییر نیست و تنها با تغییر در جهت دوربین می توانید زاویه دوربین را روی منطقه حساس و مورد نظر برای نظارت تنظیم کنید. اما اگر دوربین دارای لنز متغیر یا وریفوکال باشد شما می توانید زاویه دید دوربین را کم یا زیاد کنید. در این حالت باید این موضوع را در نظر بگیرید که با کم کردن زاویه دید دوربین، شما وسعت و پهنای کمتری از محیط را می بینید و دید دوربین روی اشیاء دورتر متمرکز خواهد شد در واقع عمق بیشتری قابل دیدن می شود. زمانی که زاویه دید دوربین واید یا باز می شود، اشیاء نزدیک بهتر دیده شده و محدوده تحت نظارت دوربین وسیع تر می شود.

ارتفاع نصب دوربین مدار بسته

برای داشتن سیستم نظارتی خوب و بهره مندی از آن خرید کالای با کیفیت یکی از اصولی است که باید رعایت شود. گام بعد نصب دوربین مدار بسته به طور صحیح و استاندارد است. در صورتی که دوربین های مداربسته به درستی نصب نشوند نمی توان انتظار کارایی بالایی از سیستم مداربسته داشت. تعیین ارتفاع نصب دوربین مداربسته یکی از موارد مهم در راه اندازی سیستم مداربسته به طور صحیح است. اگر ارتفاع نصب به درستی انتخاب نشود اهداف نظارتی به خوبی پاسخ داده نمی شوند. در برخی از دوربین های ارتفاع نقش مهمتری ایفا می کند به عنوان مثال در دوربین های پلاک خوان اگر ارتفاع به درستی انتخاب نشود ممکن است پلاک خودرو در دید دوربین قرار نگرفته و یا کامل قرار نگیرد. در نتیجه ثبت پلاک به درستی انجام نمی شود.

در دوربین های 360 درجه مانند دوربین چشم ماهی ارتفاع نقش تعیین کننده ای در پوشش محیط به درستی دارد. به همین دلیل از این دوربین ها در مکان هایی مورد استفاده قرار می گیرد که دارای سقف بلند هستند. وجود قفسه و پنل های انبار مانع دید دوربین های مداربسته دیگر می شوند و دوربین های چشم ماهی با دید 360 درجه می توانند کل محوطه را در یک لحظه تحت نظارت کاربران قرار دهد. اگر ارتفاع نصب دوربین مدار بسته در این نوع از پروژه های به درستی انتخاب نشود پوشش کلی محیط با کیفیت مناسبی نخواهد بود.

 برای مشاهده آموزش نصب دوربین مدار بسته روی گوشی کلیک کنید.

نصب دوربین مداربسته روی موبایل

اصول اولیه نصب دوربین مدار بسته

رعایت برخی از نکات مهم و ریز در هنگام نصب دوربین مداربسته در کاربری های مختلف مسکونی، اداری، تجاری و… بسیار ضروری است. این موضوع در نهایت هم می تواند باعث تمیزی کار انجام شده و هم باعث دوام بیشتر سیستم نصب شده خواهد شد.

  1. در هنگام نصب دوربین مداربسته، کابل کشی باید به نحوی انجام شود که سیم و کابل ها در معرض دید نباشند. برای این منظور می توان از لوله فلکسی دوربین مدار بسته استفاده نمود. لوله فلکسی یک باکس پلاستیکی یا فلزیست که می توان کابل ها را درون آن قرار داد، به نحوی که به بیرون درز نکرده و دیده نشوند.
  2. در هنگام جایگذاری دوربین در نقاط تعیین شده باید به این نکته توجه نمود که دوربین ها در زاویه ای درست نصب شوند تا برای مثال در معرض تابش نور مستقیم خورشید نباشند.
  3. در هنگام نصب دوربین مداربسته دقت شود که مانعی بر سر راه آن نباشد تا دید آن را مختل کند. برای مثال ستون، گلدان، آویز و…
  4. بهتر است دوربین مداربسته در جایی نصب شود که در معرض دید نباشد زیرا از لحاظ روانی ممکن است باعث ایجاد حساسیت شود.
  5. بهتر است دوربین هایی را که در فضای خارجی نصب کرده اید تا حد امکان مستقیماً در معرض وزش باد و بارش باران قرار نگیرند.
  6. دوربین مداربسته باید در ارتفاع مناسبی قرار گیرد تا از دسترس سارقین و افراد خرابکار دور باشد.

نمونه پلان طراحی شده سیستم مداربسته

پلان نصب دوربین مداربسته

3. لیست قیمت دوربین مداربسته

در این بخش لیست قیمت دوربین مداربسته برای شما ارائه شده است با کلیک روی هر برند وارد صفحه قیمت آن شده و لیست قیمت را می‌توانید به صورت PDF دانلود و یا مشاهده کنید.

لیست قیمت هایک ویژن
قیمت هایک ویژن
قیمت تیاندی
قیمت داهوا

با بررسی قیمت انواع دوربین‌های مداربسته با قیمت‌های مختلفی مواجه می‌شوید که گاهی علت بالا یا پایین بودن آن قیمت را نمی‌دانید. در این قسمت عوامل موثر بر قیمت دوربین مداربسته را برای شما بررسی می‌کنیم تا در زمان انتخاب با آگاهی بیشتری اقدام کنید.

سه عامل مهم که در قیمت دوربین مداربسته و قیمت تمام شده یک سیستم مداربسته تاثیرگذار هستند عبارتند از:

  1. برند سازنده دوربین مدار بسته
  2. قابلیت‌های موجود در دوربین و دستگاه
  3. تعداد دوربین‌ها و مکان نصب 

1. برند سازنده دوربین مدار بسته

اولین و مهمترین عامل موثر بر قیمت تمام شده یک سیستم مدار بسته، برند و کارخانه سازنده آن است. شما موقع خرید دوربین های مدار بسته با انبوهی از برند با قیمت های مختلف در بازار رو به رو خواهید شد. فروشندگان هر کدام از این برندها سعی دارند برند خود روا خوب و برند های دیگر را بد معرفی کنند. این مسئله انتخاب را برای همه بسیار سخت می کند. ما می خواهیم تصمیم گیری را برای شما راحت تر کنیم برای این منظور آنها را در سه دسته کلی تقسیم بندی می کنیم.

برند های گران قیمت

برخی از برندهای شاخص این رده:

برند های میان رده

برخی از برندهای شاخص این رده:

برند های متفرقه و oem

برخی از برندهای شاخص این رده:

Sony  Hikvision  Horo view
Axis  Dahua Zeds
Dallmeier  Uniview   Like view
Avigilon Vivotek    Smarti view
Honeywell   Geovision   Light vision
جدول برند دوربین مداربسته برای نصب

برندهای گران قیمت:

این برند ها معمولا ساخت کشورهای اروپایی ژاپن و امریکا هستند. قیمت بالای این محصولات همچنین ورود برندهای میان رده به بازار سبب شده استفاده از این برند ها به صورت چشمگیری کاهش داشته باشد. البته نبود نمایندگی در برخی کشورها نیز خود دلیلی بر کاهش استقبال در این کشورهاست.

  • محاسن این دسته از برندها: طول عمر بالا ، خرابی کم ، کیفیت مطلوب تصاویر
  • معایب: قیمت بالای این محصولات، کمبود کالا، نبود نمایندگی رسمی،  دسترسی دشوار به خدمات و گارانتی

برندهای میان رده:

این دسته از برندهای دوربین های مدار بسته معمولا ساخت کشور چین هستند. کیفیت بالا و قیمت مناسب محصولات موجب شده بازار جهانی توسط این برند ها تسخیر شود.  برای مثال در حال حاضر برند هایک ویژن و داهوا ساخت کشور چین، در کشور های اروپایی، آمریکا و آسیا از پر طرفدارترین ها هستند و رتبه برتری فروش را دارند. اگر قیمت دوربین داهوا را با قابلیت‌های آن بررسی کنید، به دلیل محبوب بودن این برندها پی خواهید برد.

  • محاسن: کیفیت بالا، قیمت مناسب، نرم افزار های متنوع و رایگان، گارانتی قوی، تنوع محصولات و وفور محصول در بازار
  • معایب: نبود امکانات فارسی در تنظیمات

برند های متفرقه:

در بسیاری از بازار ها قیمت محصول اولویت برخی از خریداران محسوب می شود و مانند تمامی بازارها برند های متفرقه در این زمینه حرف اول را می زنند. این محصولات به صورت No name (بی نام) و یا با اسم یک برند ساختگی به دست مشتری می رسد. خرید این محصولات به صورت کلی توصیه نمی شود.

  • محاسن: قیمت مناسب (البته در بعضی اوقات در صورت عدم آگاهی گران نیز فروخته میشن)
  • معایب: خرابی بالا، افت کیفیت در طول زمان، عدم وجود گارانتی معتبر، نداشتن نرم افزارهای مورد نیاز، آپدیت نشدن محصولات و …

مشاوره رایگان قبل از خرید و نصب دوربین مداربسته

021-88500020

2. قابلیت های موجود در دوربین ها و دستگاه

بعد از انتخاب برند این بار با انواع دوربین های گوناگون در سبد محصولات همان برند مواجه می شوید. طبیعتاً اگر تجهیزات مورد نظر شما آپشن های بیشتری داشته باشد، قیمت تمام شده بالاتری هم دارد. در انتخاب این محصولات توجه داشته باشید لزوماً دوربین و یا دستگاه ضبط گران تر و با قابلیت بیشتر، بهتر نیست. هر محصول باید با توجه به مکان مورد نظر، شرایط نوری، فاصله تحت پوشش، ارتفاع، نوع کاربری و انتظارات کارفرما انتخاب شود. طراحی مسیر های کابل کشی، انتخاب دوربین ها، انتخاب دستگاه ها، انتخاب سوییچ های مورد نظر، آنتن ها و… باید توسط یک کارشناس کاربلد انجام شود.

تعیین تکنولوژی نصب دوربین مداربسته

اولین موضوعی که در قابلیت های دوربین مداربسته باید به آن توجه کنید تکنولوژی سیستم نظارتی است. همین موضوع تاثیر مستقیمی در هزینه و قیمت دوربین مداربسته دارد. در حال حاضر دو نوع تکنولوژی دوربین مداربسته تولید می شود که هرکدام ویژگی های مشترک و در مواردی منحصر به فرد دارند.

  • تکنولوژی آنالوگ HD: در این گروه، دوربین های مداربسته با فناوری های AHD،   HDCVI، HDTVI و آنالوگ قرار می گیرند. در تمامی این دوربین ها کیفیت تصویر تا حد بسیار بالایی ارتقاء یافته و در بسیاری از پروژه ها با دوربین های تحت شبکه همسان خود رقابت می کنند. لازم به ذکر است که دوربین های آنالوگ قدیمی منسوخ شده اند و جای آن را دوربین های آنالوگ اچ دی گرفته است. دستگاه ضبط در این سیستم DVR و XVR است.
  • تکنولوژی تحت شبکه یا IP:  گروه دوم از دوربین های مداربسته دوربین های IP هستند که در سیستم های تحت شبکه مورد استفاده قرار می گیرند. با دوربین های آنالوگ HD ویژگی های مشترکی دارند و به علت قیمت بالای دوربین IP گاهی از رقابت باز می مانند. با این حال این دوربین ها دارای قابلیت های حرفه ای تری از دوربین های آنالوگ هستند و کاربرد آنها در سطح بالاتری است. دستگاه ضبط برای این سیستم NVR است و با توجه به پشتیبانی برخی دستگاه های ضبط از دوربین IP شما می توانید به طور محدود از XVR نیز استفاده کنید.

پیشنهاد همیشگی متخصصین و کارشناسان این است که خرید دوربین و انتخاب سیستم مداربسته  حتماً مطابق با کاربری و اهداف نظارتی انجام شود. این کار موجب می شود تا شما علاوه بر پرداخت هزینه مناسب از سیستمی بهره برداری کنید که تمام قابلیت های آن مورد استفاده شماست و نیازهای کاربری شما را برآورده می‌کند.

3. تعداد دوربین ها و مکان نصب دوربین ها

خب مسلماً اگر تعداد دوربین ها زیاد باشد و یا مساحتی که دوربین ها در آن نصب می شوند وسیع باشد نیاز به کابل، داکت، لوله و به طور کلی تجهیزات بیشتری خواهید داشت. در نتیجه تعداد بیشتر تجهیزات موجب بالا رفتن قیمت تمام شده سیستم مداربسته می‌شود. محل نصب از نظر ارتفاع و سختی دسترسی در هزینه نصب موثر است. معمولاً شرکت‌ها هزینه را برای نصب دوربین تا ارتفاع 3 متر محاسبه می‌کنند و بابت ارتفاع بیشتر با توجه به تعرفه اتحادیه مبلغی افزوده خواهد شد.

4.تعرفه و هزینه نصب دوربین مدار بسته

در این قسمت می‌خواهیم هزینه نصب دوربین مدار بسته را محاسبه کنیم. برای این منظور لازم است عوامل موثر را شناسایی کنیم. زیرا با تغییر هر کدام از آن عوامل قیمت نصب دوربین مداربسته می‌توان کاهش و یا افزایش یابد. البته تعرفه اتحادیه در هر سال صادر شده و به اطلاع عموم می‌رسد، این تعرفه شامل هزینه نصب در شرایط مختلف است و شامل برخی هزینه‌ها از جمله قیمت تجهیزات نمی‌شود. هزینه نصب دوربین و سیستم مداربسته براساس نوع پروژه، ابعاد و نوع تجهیزات به کار رفته تعیین می‌گردد.

تعرفه نصب دوربین مداربسته در سال 1402

عوامل موثر در هزینه نصب دوربین مدار بسته شامل:

  • نوع تکنولوژی برای سیستم نظارتی (تحت شبکه یا آنالوگ)
  • تعداد دوربین مداربسته بسته به مکان و وسعت آن تعداد دوربین هرچه بیشتر، هزینه نصب نیز بالاتر می‌رود.
  • نوع دوربین مداربسته تنظیم انواع دوربین‌ها براساس قابلیت‌ها متفاوت است و برخی نیاز به تخصص و زمان بیشتری دارند.
  • محل قرارگیری دوربین مداربسته و ارتفاع نصب از عوامل موثر در هزینه راه اندازی دوربین مداربسته است.
  • تجهیزات جانبی و نصب آنها نیز در هزینه نصب و راه اندازی سیستم موثر هستند.
  • اتاق مانیتورینگ در برخی از پروژه ها الزامی است که طراحی و تجهیز این اتاق یک کار تخصصی بوده و طبیعتا در هزینه راه اندازی سیستم موثر است.

این گزینه‌ها برای آشنایی بیشتر شما نسبت به موارد در نظر گرفته شده در محاسبه هزینه نصب دوربین مداربسته است. برای اطلاع از تعرفه نصب دوربین مدار بسته در سال جدید روی لینک آن در بالا کلیک کنید.

5. نکات مهم قبل از نصب دوربین مداربسته

چگونه یک مجری خوب برای نصب دوربین مداربسته پیدا کنم

شاید مهمترین بخش از نصب دوربین باید به آن توجه کرد همین امر باشد، شرکت نصب دوربین مداربسته و مجری خوب برای پروژه. مجری دوربین های مدار بسته مثل یک پزشک برای امنیت محیط مورد نظر شماست و نسخه مناسب محیط شما را ایشان برای شما می پیچد. متاسفانه با کمرنگ شدن ارزش های اخلاقی در بیزینس هایی همانند دوربین مدار بسته انتخاب مجری خوب کار دشواری شده است. در انتخاب مجری به این موارد توجه کنید:

  1. خرید از شرکت معتبر
  2. بررسی رزومه آن شرکت
  3. از مجریانی که دوربین های مدار بسته با برند های متفرقه به شما پیشنهاد می کنند دوری کنید، چون اگر شما برند اصلی هم از ایشان درخواست کنید، جای دیگری جبران می کنند.

 برخی از پروژه های ما

نصب دوربین مداربسته در کارخانه
نصب دوربین مداربسته در سازمان
نصب دوربین مداربسته در فروشگاه
نصب دوربین مداربسته در کارخانه
نصب دوربین مداربسته در اپارتمان
نصب دوربین مداربسته در فضای باز

 نمایندگی نصب دوربین مداربسته در تهران

حضور کارشناس در محل و بازدید از آنجا کمک می کند تا بتواند براوردی از تعداد دوربین و تجهیزات مورد نیاز انجام دهد. همچنین با توجه به مکان هایی که کارفرما مدنظر دارد طرح اولیه ای برای پروژه ارائه گردد. در صورتی که این فرایند توسط افراد مبتدی و غیر حرفه ای انجام شود کارفرما متحمل هزینه های بیشتری می شود. زیرا انتخاب بهترین مسیر برای کابل کشی و قرارگیری دستگاه، حتی نوع سیستم مداربسته منتخب بسیار مهم هستند.

از دلایلی که ما به مشتریان گرامی توصیه می کنیم که حتماً کار نصب را به شرکت نصب دوربین مداربسته معتبر بسپارند همین موضوع است. با توجه به اینکه شما از مشتریان شهر تهران هستید شرکت نصب دوربین مداربسته تهران می تواند ارائه دهنده خدمات بهتری به شما باشد. به هیچ عنوان کار سیستم امنیتی خود را به افراد ناشناس و نصابان غیر حرفه ای نسپارید. علاوه بر موضوعی که در بالا به آن اشاره شد عواقب دیگری نیز در پی دارد. از جمله استفاده از تجهیزات فیک و غیر اصلی برای راه اندازی سیستم، عدم توانایی در فعال کردن تمام قابلیت های سیستم مداربسته، بهره برداری با هدف سوء از سیستم و…

درخواست اعزام نصاب دوربین مدار بسته

بسیاری از مشتریان به علت نا آشنایی با روند نصب دوربین مداربسته ممکن است هزینه های زیادی را متحمل شوند. شرکت تارتن دژ با فعالیت تخصصی در زمینه دوربین های مداربسته و سیستم های شبکه، مطالب آموزشی به صورت فیلم، تصویر و متن را برای آگهی تمامی افراد ارائه کرده است. اگر در هر مرحله از نصب دوربین مداربسته از خرید تا راه اندازی نیاز به مشاوره های تخصصی داشتید می توانید با شرکت تماس بگیرید. تیم امنیتی تارتن دژ برای دریافت خدمات بهتر، به مشتریان پیشنهاد می کند که از ابتدا و قبل از خرید به کمک مشاوره رایگان مناسب ترین کالاها را انتخاب کنند. بعد از آن می توانند با ارائه درخواست به صورت تلفنی و یا ارسال فرم درخواست نصب دوربین مدار بسته برای نصب و راه اندازی سیستم خود اقدام کنند.

بعد از ثبت درخواست و بررسی آن توسط شرکت، کارشناس یا کارشناسانی با توجه به ابعاد پروژه برای بازدید به محل اعزام می شود. در این بازدید طرح کلی از سیستم مداربسته برای کارفرما توصیف و براوردی از هزینه ها و تجهیزات مورد نیاز انجام می شود. طرح اولیه در شرکت ترسیم و با هماهنگی و توافق طرفین برای نصب دوربین های مداربسته اقدامات لازم انجام می گیرد. اعزام نصاب دوربین مدار بسته توسط شرکت و با هماهنگی صورت می گیرد. هزینه ها براساس تعرفه اعلام شده و با توجه به نوع پروژه محاسبه می شود که قبل از هرگونه اقدامی به اطلاع کارفرما می رسد.

اهمیت نصاب دوربین مدار بسته

در صورتی که نصاب دوربین مداربسته شما از طرف شرکت معرفی نشده باشد و شما براساس تبلیغات و معرفی دیگران، پروژه خود را به او می سپارید باید موضوعاتی را مدنظر قرار دهید. از جمله این موضوعات میزان مورد اعتماد بودن فرد و یا تیم نصاب است. با توجه به امنیتی بودن سیستم های مدار بسته این امر بسیار پر اهمیت است. موضوع بعدی در انتخاب نصاب دوربین مدار بسته مهارت و تخصص این افراد است.

6. اشتباهات رایج در نصب دوربین مداربسته

رایج ترین اشتباهات در نصب دوربین مداربسته

  1. فعال نکردن سازگاری چند برند دوربین و یا دستگاه در سیستم تحت شبکه
  2. انتخاب کابل نامناسب برای نصب دوربین مداربسته
  3. عدم تنظیم زاویه دید در زمان نصب دوربین
  4. عدم عایق بندی اتصالات و مقاوم سازی برای شرایط جوی
  5. تست نکردن دید در شب دوربین در تاریکی
  6. اصلاح وضوح فیلم ضبط شده
  7. نصب دوربین مداربسته بدون نقشه
  8. شیوه ذخیره سازی اطلاعات دوربین مداربسته
  9. عدم آگاهی به قوانین نصب دوربین مداربسته
  10. و…
اشتباهات رایج در نصب دوربین مداربسته

این اشتباهات در مقاله اشتباهات رایج در نصب دوربین مدار بسته به طور مفصل آمده است. همچنین شیوه های رفع اشکالات پیش آمده و جلوگیری از این اشتباهات نیز مطرح شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر این مقاله بخوانید.

7. عیب یابی و رفع اشکلات نصب دوربین مداربسته

دوربین مداربسته تصویر ندارد

در زمان تست دوربین بعد از نصب دوربین مداربسته با صفحه ای سیاه مواجه می شویم. دوربین تصویر ندارد. چه باید کرد؟ آیا یک دوربین تصویر ندارد و یا تمام دوربین ها؟ اگر تمام دوربین ها بدون تصویر هستند باید اشکال در سمت دستگاه و یا منبع تغذیه مشترک آنها باشد. اگر یک دوربین تصویر ندارد ابتدا اتصالات آن را بررسی کنید. اتصال فیش به کابل ممکن است به درستی انجام نشده و قطعی داشته باشد. با وجود اینکه احتمال سوختگی پورت دستگاه ضعیف است اما دوربین را به پورت دیگری از دستگاه بزنید. آداپتور دوربین را تعویض کنید.

تصویر دوربین نویز دارد

نویز در تصویر دوربین مداربسته به دلایل مختلف ایجاد می شود. تداخل سیگنال و امواج رادیویی یکی از دلایل بروز نویز است. گاهی اوقات صدای بلند و نابهنجار دریل صنعتی در آن حوالی می توانید نویز در تصویر دوربین ایجاد کند. اما گذشته از این دلایل مسافت طولانی بین دوربین و دستگاه، عدم اتصال درست فیش به کابل، هوای گرم و کیفیت پایین تجهیزات از عوامل ایجاد نویز هستند با شناسایی علت می توانید به راحتی مشکل را برطرف نمایید.

تصویر دوربین سبز است

عمده اشکالات تصویر دوربین بعد از نصب دوربین مداربسته به اتصالات برمی گردد. تغییر رنگ دوربین نیز می تواند به علت اتصالات ضعیف و یا کار نکردن IR-Cut باشد. برای بررسی تغییر رنگ تصویر دوربین مداربسته به طور کامل مقاله علت تغییر رنگ تصویر دوربین مدار بسته را بخوانید.

7. راهنمای خرید دوربین مداربسته

با توجه به مطالب بالا بخشی از اطلاعات مورد نیاز در زمان خرید دوربین مداربسته را بدست آوردید. در این بخش به طور اجمالی به بخش‌های مهم و موثر در خرید یک سیستم خوب می‌پردازیم.

دوربین گران نخرید

در بیشتر موارد زمانی که به مشتریان گفته می‌شود دوربین خوب بخرید آنها فرض می‌کنند دوربین گران خریدن با دوربین خوب خریدن هم معناست. باید این موضوع را در نظر بگیرید که شاید دوربین مداربسته از برند معتبر قیمت بالاتری از برندهای متفرقه داشته باشند اما گران بودن به منزله خوب بودن نیست. شما می‌توانید با قیمت مناسب دوربین با کیفیت بالا خریداری کنید. کافیه برند معتبری را انتخاب و اولویت‌های کاربری خود را برای نظارت مشخص کنید. در حال حاضر برندهای هایک ویژن و داهوا از جمله برندهایی هستند که هم در جهان مطرح اند و هم در بازار ایران در دسترس هستند. قیمت مناسبی نیز در مقابل کیفیت و امکاناتی که ارائه می‌دهند دارند.

دوربین ارزان نخرید

مشتریانی که محدودیت در بودجه و هزینه پرداختی دوربین دارند با این فرض که دوربین ارزان قیمت به آنها کمک می‌کند تا در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنند کاملاً در اشتباه هستند. به این علت که برندهای متفرقه در صورتی که نونیم باشند و در واقع اصل محصول از برندهای معتبر بوده و تنها مارک آنها تغییر کرده می‌توانند به خوبی کار کنند. اما خرید از برندهایی که کیفیت محصولات آنها تایید نشده است بار هزینه زیادی را بر دوش مشتریان خواهد گذاشت. اکثر این دوربین‌ها به خوبی کار نمی‌کنند. دچار قطعی و خرابی می‌شوند. مدام باید در مسیر تعمیر و تعویض مشتریان دوندگی کنند.

در آخر متوجه پرداخت هزینه بسیار بیشتری از خرید دوربین و سیستم برند می‌شوند. این علاوه بر هزینه غیرمادی و زمانی است که برای سیستم خود صرف کرده‌اند. بنابراین دنبال ارزانی نباشید، کیفیت را در اولویت قرار دهید.

دوربین متناسب بخرید

متناسب بودن دوربین با کاربری و محل مورد استفاده کمک می‌کند تا هم در هزینه صرفه‌جویی کنید و هم عملکرد بهتری از سیستم دریافت کنید. دوربین در محیط باز و در معرض باد و باران لازم است از استاندارد حفاظتی مناسب برخوردار باشد. استاندارد IP66 و یا IP67 برای دوربین‌هایی که در خارج از ساختمان و فضای باز نصب می‌شوند الزامی است.

دوربین گردان یا PTZ در آن واحد نمی‌تواند یک محیط وسیع را تحت پوشش قرار دهد. همانطور که از نامش پیداست قابلیت چرخش دارد. بنابراین اگر نیاز به نظارت همزمان 360 درجه‌ای محیط را دارید از دوربین‌های با لنز 360 درجه مانند Fisheye استفاده کنید. در غیر اینصورت اگر نظارت بر محدوده تقریبا 100 درجه‌ای مورد نظر شماست دوربین مداربسته با لنز ثابت 2.8 میلیمتر کار شما را انجام می‌دهد. در نتیجه هزینه اضافی پرداخت نکنید.

ویژگی‌ها و قابلیت‌های اصلی مانند وضوح و دید در شب و… را در زمان خرید در نظر داشته باشید. دوربین‌های مداربسته با رزولوشن‌های مختلفی تولید می‌شوند. هر کدام از آنها شفافیت، وضوح و کیفیت متفاوتی را ارائه می‌دهد که اهداف نظارتی تعیین می کند کدام وضوح مناسب‌تر است. دید در شب دوربین را برای ثبت تصاویر در شرایط تاریک و کم نور حتما در نظر بگیرید. در مورد انواع آن تحقیق کنید و نمونه تصویر آنها را مشاهده کنید.

از کارشناس کمک بگیرید

مشورت با افراد متخصص و کارشناس شما را از کوتاه‌ترین مسیر به هدف می‌رساند. کارشناسان به علت فعالیت تخصصی در این زمینه بهتر می‌توانند در میان انواع مختلف دوربین مداربسته و گزینه‌های انتخاب مناسب‌ترین را به شما پیشنهاد کنند. هر چقدر اطلاعاتی که از سمت خریدار به مشاور داده می‌شود دقیق باشد آنها بهتر راهنمایی خواهند کرد. کوچک شدن دایره انتخاب برای مشتریان، آنها را برای انتخاب مطمئن‌تر و سریع‌تر یاری می‌کند. تارتن دژ به عنوان یکی از بهترین‌ها در فروش و نصب و راه اندازی سیستم‌های نظارتی و شبکه در ایران، خدمات مشاوره رایگان به مشتریان گرامی ارائه می‌دهد. با ما تماس بگیرید 88500020-021.

گارانتی دوربین و دستگاه

گارانتی و ضمانت‌نامه معتبر یکی از ویژگی‌های دوربین و تجهیزات خوب است. اگر کالایی که خریداری می‌کنید داری ضمانت‌نامه معتبر باشد با خیال آسوده‌تری خرید خواهید کرد. زیرا شرکت ضمانت کننده تضمین کیفیت کالا را برعهده گرفته است و در صورت بروز مشکل و ایراد پاسخگو است.

خرید دوربین مداربسته

انتخاب دوربین مداربسته و یا کسب اطلاعات در مورد قیمت فروش دوربین مدار بسته و هزینه نصب و راه اندازی می‌تواند چالش برانگیز باشد. لذا ما برای مشتریان گرامی ارائه دریافت مشاوره رایگان جهت خرید، استعلام قیمت و یا نصب دوربین مداربسته را در سبد خدمات خود قرار داده ایم. با کارشناسان ما تماس بگیرید:

021-88500020

4.7/5 - (93 امتیاز)