هنگام خرید دوربین مدار بسته، بهترین روش برای تعیین تقریبی تعداد دوربین مورد نیاز در یک مکان، دریافت مشاوره از یک کارشناس نصب است. اما به صورت کلی می توان نقاطی از یک محل را که نیازمند نظارت بیشتر و نصب دوربین مداربسته است مشخص نمود. در این مطلب به معرفی این نقاط در کاربری های مختلف می پردازیم.
تعداد دوربین مورد نیاز برای ساختمان مسکونی
برای نصب دوربین مداربسته در ساختمان های مسکونی با توجه به بزرگی و متراژ ساختمان تعداد متغیری دوربین لازم است. اما به صورت کلی در یک ساختمان مسکونی در نقاط زیر نصب دوربین لازم است:
- درب ورودی: بیشترین رفت و آمد ساختمان از درب ورودی انجام می شود به همین دلیل حساس ترین نقطه در ساختمان درب ورودی است. با نصب دوربین مداربسته در ابتدا درب ورودی می توان ورود و خروج افراد را زیر نظر گرفت. توصیه می شود دوربین های درب ورودی را در ارتفاعی نصب کنید تا به راحتی در دسترس نباشند.
- حیاط: برخی از مجتمع های مسکونی دارای حیاط هستند. حیاط ساختمان معمولا محل رفت و آمد و نیز بازی کودکان است. برای افزایش امنیت این قسمت بهتر است از یک دوربین برای پوشش آن استفاده نمود.
- انباری: انباری ساختمان نیز از مکان هایی است که باید تحت پوشش قرار بگیرد معمولا به دلیل اینکه انباری ها در داخل پارکینگ قرار دارند می توان با تنظیم زاویه دوربین های پارکینگ برای پوشش آنها استفاده نمود.
- پارکینگ: پارکینگ ساختمان نیز یکی از نقاط مهم آن است. در برخی از ساختمان ها پارکینگ ها به صورت روباز بوده و امکان دسترسی به آنها به راحتی میسر است. با توجه به متراژ و طراحی پارکینگ با توجه به نقاط کور موجود از تعداد دوربین مناسب برای این مکان استفاده شود.
- محوطه بیرونی: فضای بیرونی مناطق مسکونی معمولا محل پارک خودروهای ساکنینی است که پارکینگ ندارند و یا محل بازی کودکان مجتمع می باشد. بنابراین استفاده از حداقل دو عدد دوربین برای این نقطه توصیه می شود.
- پشت بام: امکان دسترسی به پشت بام در برخی از ساختمان های مجاور یکدیگر وجود دارد. به همین دلیل برای امنیت بیشتر بهتر است از حداقل یک دوربین برای پوشش این قسمت استفاده شود.
تعداد دوربین مورد نیاز برای مراکز تجاری
در واحدهای تجاری نقاطی که مستلزم نصب دوربین مداربسته هستند تفاوت هایی دارد. در یک واحد تجاری به دلیل اینکه بحث فروش کالا و جابجایی پول مطرح است نقاط مورد نیاز برای دوربین در آن متفاوت است در ادامه به معرفی این نقاط می پردازیم.
- پشتسر فروشنده/روبروی مشتری: برای امنیت بیشتر و کنترل رفتار مشتری در هنگام خرید بهتر است یک دوربین مداربسته در پشت سر فروشنده به نحوه که روبرو را به طور کامل پوشش دهد نصب شود.
- درب ورودی: در یک واحد تجاری نیز درب ورودی از اهمیت زیادی برخوردار بوده و جزو نقاط حساس است. با نصب دوربین مداربسته ابتدای درب ورودی واحد تجاری می توان به خوبی عبور و مرور افراد را زیر نظر گرفت.
- صندوق: صندوق فروشگاه حساس ترنخش آن است بنابراین بهتر است یک دوربقین جداگانه برای کنترل ان در نظر گرفت. بهتر است از دوربینی با کیفیت تصویر بالا برای این محل استفاده شود.
- پشتسر مشتری/روبروی فروشنده: در واحدهای تجاری معمولا فردی غیر از صاحب مغازه به عنوان فروشنده وجود دارد. برای نظارت بر رففتار فروشنده می توان یک دوربین پشت سر مشتری و روبروی فروشنده نصب نمود.
- قفسههای کالا: می توان از دوربین های موجود با تغییر زاویه به نحوی که قفسه ها را نیز پوشش دهد.
- انبار: برخی از مغازه ها دارای قسمتی به عنوان انبار کالا هستند. برای پوشش این مکان نیز بهتر است از یک دوربین مداربسته استفاده می شود.
- محوطه بیرونی مغازه: در برخی از مشاغل حساس مانند طلافروشی که احتمال سرقت بیشتر است بهتر است در فضای بیرونی فروشگاه یا مغازه به نحوی که درب ورودی و شیشه های فروشگاه پوشش داده شوند دوربین نصب شود.
تعداد دوربین مورد نیاز برای مراکز اداری
در محیط های اداری استفاده از دوربین مداربسته به صورت عمومی بسته به نیاز مدیران دفتر صورت می گیرد. در صورتی که اطلاعی از نیاز دقیق خود ندارید بهتر از بازدیدی از محل صورت گیرد.
تعداد دوربین مورد نیاز برای کارخانجات و مراکز صنعتی
در واحدهای تجاری نقاطی که مستلزم نصب دوربین مداربسته هستند تفاوت هایی دارد. در یک واحد تجاری به دلیل اینکه بحث فروش کالا و جابجایی پول مطرح است نقاط مورد نیاز برای دوربین در آن متفاوت است در ادامه به معرفی این نقاط می پردازیم.
ثبت ديدگاه