مشتریانی که به دنبال عملکرد صوتی در دوربین های مداربسته خود هستند ممکن است با مشکلاتی مواجه شوند. به عنوان مثال مشکلی که باعث کیفیت پایین صدا در فیلم های ویدئویی آنها می‌شود. اگر چه ممکن است همه کاربران این عملکرد (ضبط صدا) را در دوربین‌های خود نداشته باشند، اما بسیار مهم است که در صورت وجود به خوبی کار کند. در این مطلب مشکلات رایج صوتی دوربین مداربسته و مشکل میکروفن دوربین مداربسته را بررسی و راهکار مناسب را برای رفع آن ارائه می‌دهیم. در ابتدا به طور مختصر به ضبط صدا از طریق دوربین مداربسته می‌پردازیم و سپس به مشکلات و راه حل های رفع آنها اشاره می‌کنیم.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

  • ثبت صدا از طریق دوربین مداربسته
  • مشکل میکروفن های مداربسته خارجی
  • رفع فوری مشکل میکروفن و مشکلات رایج صوتی دوربین مداربسته
  • مشکل صوت در دوربین IP
  • مشکلات وای فای و صدای دوربین بی سیم

مشاوره رایگان قبل از خرید دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا

021-88500020

ثبت صدا از طریق دوربین مداربسته

دوربین های مداربسته به سه صورت می توانند نظارت صوتی ارائه دهند. ترکیب صدا و تصویر موجب می شود جزئیات بیشتری از وقایع ثبت شوند. اطلاعاتی که از محیط از طریق صدا بدست می آید در برخی کاربری ها از اهمیت بالایی برخوردار است. سه روش نظارت صوتی در دوربین های مداربسته عبارتند از:

1. از طریق میکروفن داخلی دوربین مداربسته: برخی از انواع دوربین های مداربسته دارای میکروفن داخلی هستند. در واقع میکروفن درون دوربین تعبیه شده است.

2. از طریق میکروفن خارجی دوربین مداربسته: نوعی از دوربین های مداربسته از میکروفن خارجی پشتیبانی می کنند. این قابلیت وجود دارد که میکروفن به آنها متصل شود.

3. از طریق میکروفن خارجی دستگاه ضبط: روش سومی که می توانید در سیستم نظارت تصویری خود صوت و صدای محیط را نیز داشته باشید، اتصال میکروفن به دستگاه ضبط است.

مشکل میکروفن های مداربسته خارجی

برای بسیاری از دوربین‌های مداربسته، تنها روش ضبط صدا و گنجاندن آن در فیلم‌های ویدئویی، خرید یک میکروفون نظارت صوتی و اتصال خارجی آن است. با این حال، وقتی صحبت از یک سیستم دوربین مداربسته سیمی می شود، مشکلات مربوط به نظارت صوتی معمولاً از اتصال بین دوربین و ضبط کننده با میکروفن است. به عبارت دیگر طراحی فیزیکی میکروفون برای نظارت صوتی و یا محیط اطراف ایجاد مشکل کرده است.

چگونه میکروفون به دوربین مداربسته اضافه کنیم؟

دوربین‌های مداربسته و ضبط‌کننده‌ها مانند سایر سیستم‌های الکترونیکی دارای پورت‌های مرتبط برای میکروفون‌های نظارت صوتی هستند. علاوه بر این، هر کیت باید دارای یک دفترچه راهنما برای ارائه دستورالعمل های گام به گام و مطابقت بهبود صوت با دوربین یا ضبط کننده خاص باشد. نحوه تنظیم فیزیکی چنین دستگاهی، به راحتی و با توجه به دفترچه راهنما، پلاگین ها و محل مناسب میکروفون انجام می شود. اما تنظیمات بعد بعد از فعال کردن میکروفن صورت می گیرد.

چگونه صدا را در دوربین مداربسته فعال کنیم؟ 

فرآیند فعال کردن میکروفون نظارت صوتی بر روی دوربین، پس از نصب اولیه به طور کامل از طریق DVR یا NVR انجام می شود. به طور معمول، روند به شرح زیر است:

  1. از طریق صفحه اصلی به منوی اصلی دسترسی پیدا کنید
  2. در منوی اصلی به تنظیمات دوربین بروید
  3. در تنظیمات دوربین به گزینه رمزگذاری موجود بروید
  4. در قسمت رمزگذاری، کادرهای صوتی تصویری را پیدا کنید و آنها را علامت بزنید
  5. در همین بخش، به منوی کشویی سورس صوتی رفته و تغییر مناسب را اعمال کنید
  6. پس از کلیک بر روی دکمه Apply تغییرات را ذخیره کنید.

بعد از این مراحل بهترین سیستم دوربین مداربسته سیمی با نظارت صوتی را خواهید داشت. برخی از سیستم‌ها ممکن است با کلیک کردن روی نماد صوتی در بالای صفحه، به پیکربندی و تنظیمات اضافی در صفحه اصلی نیاز داشته باشند.

آیا دوربین های مداربسته به طور قانونی می توانند صدا داشته باشند؟

پاسخ به قانونی بودن نظارت صوتی در یک سیستم دوربین مداربسته به مکان بستگی دارد. ضمن اینکه رعایت مسائلی مانند اطلاع رسانی نصب دوربین مداربسته به افراد آن مکان نیز باید در نظر گرفته شود.

مشاوره رایگان قبل از خرید و نصب دوربین مداربسته

021-88500020

رفع فوری مشکل میکروفن و مشکلات رایج صوتی دوربین مداربسته

تصویر و فیلم ویدیویی پر از نویز سفید: زمانی که نویز بیش از حد یا فقط سفید در تصاویر دوربین مداربسته تولید می شود صدا نیز دچار مشکل می‌شود. منبع این مشکلات عبارتند از:

1. کیفیت سیم یا اتصال ضعیف: سیم هایی که آسیب دیده یا تخریب شده اند منجر به نتایج نامطلوب در تصویر و صوت می شوند. اگر این مورد را در سیستم خود دیدید، تنها راه حل تعویض مستقیم سیم است.

2. عدم پردازش نویزگیری صدا: اکثر میکروفون های نظارت صوتی دارای یک نوع سرکوب نویز یا نویزگیر هستند، اما ممکن است میکروفون های قدیمی چنین ویژگی را نداشته باشند. جدای از تنظیم محیط اطراف، می توان یک پوشش روی خود دستگاه اعمال کرد، ممکن است تنظیمات در سیستم های مداربسته مختلف محدود و یا گسترده باشد. همچنین ممکن است نیاز به تنظیم داده های ویدیویی و تصویری نیز باشد. متأسفانه، با سیستم های قدیمی تر، گزینه ها اغلب محدودتر هستند.

3. اتصال برق ناکارآمد یا کمبود ولتاژ: تغذیه کمتر از انرژی مورد نیاز، عملکرد صوتی یک سیستم مداربسته امنیتی را ضعیف می کند. در صورت امکان، برای دوربین های مداربسته از منبع تغذیه DC یا ترانسفورماتور مشابه استفاده کنید.

4. فیلم‌های ویدیویی علیرغم میکروفون دوربین مداربسته فاقد صدا هستند: به طور معمول، چنین مشکلاتی با عدم وجود صدا از طریق میکروفون نظارت صوتی به معنای وجود مشکل در سیم‌کشی یا پیکربندی دستگاه همراه است. هر بخش را امتحان کنید. تست کامل دستگاه و سپس بررسی هر پیکربندی و تنظیمات موجب می شود تا منبع مشکل را بیابید و براساس آن، به دنبال راه حل باشید.

5. وزوز در فیلم ویدیوئی دوربین: وزوز صوتی در فیلم ویدئویی می‌تواند ناشی از اتصال ضعیف کمکی یا آسیب‌دیدگی محافظ روی خود سیم باشد. بررسی فیزیکی و تعویض هم اتصال و هم سیم به سرعت مشکل را برطرف می کند.

6.همزمان نبودن صدا و تصویر در دوربین: یکی از مشکلات رایج صوتی دوربین مداربسته در گذشته همزمان نبودن صدا و تصویر دوربین بود. البته این مشکل به دوربین و ساختار میکروفن تعبیه شده درون آن برمی گشت که در حال حاضر این مشکل در بسیاری از برندهای با کیفیت رفع شده است.

7. همهمه و صدای ضربه در فیلم ویدیویی: دو نوع زمزمه یا صدای ناخوشایند ممکن است از طریق میکروفون نظارت صوتی رخ دهد: دستگاه یا نویز صوتی. در مورد دستگاه، تنظیم پیکربندی و محافظ یا تنظیم موقعیت میکروفون مورد نیاز است. زمزمه نویز صوتی شبیه به وزوز است که منشأ آن مشکلاتی است که در محافظ سیم وجود دارد، باید قبل از تصمیم گیری در مورد نیاز به تعویض آن تست شود.

نصب میکروفن روی دوربین مداربسته بسیار ساده و راحت انجام می شود. برای اطلاع از تنظیمات و جزئیات بیشتر این مقاله را بخوانید: نصب میکروفن دوربین مداربسته آنالوگ و IP

مشکل صوت در دوربین IP

آیا دوربین‌های IP صدا را پشتیبانی می‌کنند؟

بله، مانند انواع دوربین‌های مداربسته، دوربین‌های IP که عملکرد صوتی داخلی ندارند، می‌توانند یک میکروفون نظارت صوتی نصب کنند. برخی از مدل های دوربین  قابلیت اتصال میکروفن خارجی را به طور مستقیم دارند. در برخی دیگر باید میکروفن به دستگاه ضبط متصل شود.

چگونه میکروفن را به دوربین IP وصل کنم؟

دوربین های IP مدرن دارای ورودی و پورت شبکه (ممکن است PoE)، ورودی RCA و ورودی صدا در مدل های Sound Support هستند. بنابراین، اتصال میکروفن خارجی به راحتی از طریق این ورودی اعمال شود.

چگونه میکروفن را به NVR اضافه کنم؟

معمولاً ضبط کننده ها دارای پورت های صوتی برای اتصال مستقیم میکروفن هستند، مگر اینکه به طور خاص یک NVR بی سیم باشد. بنابراین کافیست میکروفن را به پورت ورودی صدا در دستگاه NVR متصل کنید.

برخی از مشکلات دوربین مداربسته صرفنظر از برند و نوع دوربین برای بسیاری از مشتریان رخ می دهد. در مقاله عیب یابی مشکلات دوربین به شناسایی علل این مشکلات پرداخته و راهکار مناسب ارائه شده است. این مقاله را بخوانید : به عیب یابی مشکلات رایج دوربین مداربسته پرداخته ایم.

مشکلات وای فای و صدای دوربین بی سیم

چرا تصاویر دوربین بی صدا هستند؟ وقتی نوبت به دوربین های بی سیم مدرن می رسد، از مشکلات رایج صوتی دوربین مداربسته در این گروه می توانیم به قطعی صدا اشاره کنیم. اکثر دوربین های بیسیم دارای قابلیت های صوتی داخلی هستند. به طور معمول، هرچه دستگاه جدیدتر باشد، میکروفون قابلیت بیشتر و یا قابل اعتمادتر از نظر عملکردی است. به همین دلیل، رایج‌ترین مشکل از دست دادن قابلیت‌های صوتی در دوربین‌های بی‌سیم، اتصال Wi-Fi، تلفن همراه یا بلوتوث است. اگر وای فای ضعیف شود و یا مانعی در مسیر ارتباطی با دوربین وجود داشته باشد ممکن است موجب قطع صدا و گاهاً تصویر شود.

خرید و نصب دوربین مداربسته

فروشندگان دوربین در زمان فروش دوربین مدار بسته ویژگی های مختلفی را بیان می کنند. اما کدام یک از آنها برای کاربری شما مناسب تر است، یک کار تخصصی است. در صورتی که قصد نصب و راه اندازی سیستم مداربسته در منزل، محل کار و یا اداره و… را دارید می توانید با مشاوره رایگان بهترین و مناسب ترین دوربین مداربسته را انتخاب نمائید. همچنین در صورتیکه درخواست نصب دوربین مدار بسته را دارید با ما تماس بگیرید.

021-88500020

مطالب پیشنهادی مخاطبان:

4.5/5 - (4 امتیاز)