چراغ چشمک زن دوربین مداربسته بسته به مدل دوربین و سازنده آن می تواند معانی و دلایل مختلفی داشته باشد. در نتیجه علت چشمک زدن چراغ دوربین مداربسته هم می تواند اشکالی در دوربین را هشدار دهد و یا آلارمی باشد برای وقوع حادثه و دور کردن افراد مزاحم از آن اطراف. در اینجا برخی از رایج ترین دلایلی که چرا چراغ دوربین مدار بسته چشمک می زند را آورده ایم:
مشاوره رایگان قبل از خرید و نصب دوربین مداربسته
021-88500020
علت چشمک زدن چراغ دوربین مدار بسته
- برق و اتصال: در برخی دوربین ها، چراغ چشمک زن نشان می دهد که دوربین در حال دریافت برق است و به شبکه یا سیستم DVR/NVR متصل است. این معمولاً نشانه خوبی است که دوربین به درستی کار می کند و آماده فیلمبرداری است.
- فعالیت شبکه: برخی از دوربین ها دارای یک چراغ چشمک زن هستند که فعالیت شبکه را بیان می کند، مانند زمانی که دوربین فیلم ویدئویی را به سیستم DVR/NVR ارسال می کند یا زمانی که دوربین از راه دور از طریق اینترنت در دسترس است.
- خرابی دوربین: در برخی موارد، چراغ چشمک زن در دوربین مدار بسته ممکن است نشان دهنده نقص یا خطای دوربین باشد. چنین هشداری به دلیل یک مشکل سخت افزاری، مشکل نرم افزاری یا سایر مشکلات فنی اعلام می شود.
- دستکاری دوربین: در برخی از دوربین های امنیتی، ممکن است از یک چراغ چشمک زن برای نشان دادن زمانی که دوربین دستکاری شده یا جابجا شده است استفاده شود. یک ویژگی مفید برای تشخیص دسترسی غیرمجاز یا دستکاری دوربین است.
- شرایط کم نور: برخی دوربین ها دارای یک چراغ چشمک زن هستند که نشان می دهد دوربین در شرایط نور کم کار می کند یا روشن کننده های LED مادون قرمز دوربین فعال هستند. این ویژگی مفید برای تشخیص زمانی که دوربین در شرایط کم نور فیلمبرداری می کند، است. به طور خلاصه، چراغ چشمک زن در دوربین مدار بسته هم می تواند نشانه خوبی باشد و هم نه.
چرا دوربین چشمک زن من سبز چشمک می زند؟
از دوربین های مداربسته ای که می توانید برای منازل استفاده کنید دوربین های چشمک زن هستند. اگر این دوربین ها سبز چشمک بزند علت چشمک زدن چراغ دوربین مداربسته چه می تواند باشد؟ اگر دوربین چشمک زن یک چراغ سبز ثابت داشته باشد، به این معنی است که دوربین بدون هیچ مشکلی به شبکه های محلی و اینترنتی خود متصل است. یکی از رایج ترین مشکلات دوربین Blink یا چشمک زن زمانی اتفاق می افتد که چراغ سبز روی دوربین بدون دلیل شروع به چشمک زدن می کند. دوربین میتواند مانند حالت عادی کار کند، و به یکباره LED داخلی آن شروع به چشمک زدن سبز رنگ کند.
یکی از دلایل چشمک زدن چراغ دوربین مداربسته می تواند به این معنی باشد که اتصال اینترنت دوربین مشکل دارد. محتمل ترین دلیل این است که مشکلی در شبکه وای فای خانگی یا محل وجود دارد. روتر خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که دستگاههای متصل دیگر کار میکنند و مطمئن شوید که قطعی محلی در منطقه شما وجود ندارد. اگر همه چیز کار می کنند، ممکن است دوربین از روتر خیلی دور باشد و سیگنال ضعیفی دارد.
اگر دوربین در محدوده ایدهآل روتر قرار دارد، اما چراغ همچنان سبز چشمک میزند، احتمال دیگر این است که سرورهای ارتباطی دوربین قطع شده باشند. سریعترین و ساده ترین راه این است که به وب سایت DownDetector مراجعه کنید. اگر کاربران کافی مشکلاتی را گزارش کرده باشند، باید در صفحه اصلی ظاهر شود. همچنین می توانید به صورت دستی سرور دوربین را در نوار جستجو، جستجو کنید.
ری استارت دوربین
اگر هیچ کدام از علت های بالا علت چشمک زدن دوربین مدار بسته شما نبود بهتر است دوربین را ری استارت کنید و دوباره آن را به شبکه Wi-Fi خود اضافه نمایید. ری استارت کردن برخی از دوربین ها با دکمه Reset در پایین دوربین انجام می شود که به مدت 10-15 ثانیه فشار دهید و نگه دارید. در زمان نگه داشت دکمه نور سبز ثابت و یا چشمک زن آبی را مشاهده می کنید. هنگامی که آن چراغ ها ظاهر شدند، برنامه دوربین را باز کنید و دوربین را مانند قبل تنظیم کنید. اگر مشکل چراغ سبز چشمک زن پس از تمام این موارد همچنان ادامه داشت، احتمالاً مشکل سخت افزاری وجود دارد که تنها با تماس با پشتیبانی دوربین قابل حل است.
دوربین وای فای چگونه کار می کنه و چطور به WIFI وصل میشه…
چراغ قرمز در دوربین چشمک زن به چه معناست؟
اگر چراغ چشمک زن قرمز باشد به چه معناست؟ برخی از دوربین ها از نشانگرهای LED برای ارائه بهروزرسانی وضعیت دوربینهایشان استفاده میکند. به عنوان مثال یک چراغ قرمز به این معنی است که دوربین به اینترنت وصل نیست. اولین کاری که باید انجام دهید این است که دوربین را از برق بکشید و دوباره وصل کنید. اگر دوربین قبلاً به شبکه Wi-Fi متصل شده بود، چراغ LED قرمز اکنون باید به آبی تغییر کند و در حالی که دوربین تلاش می کند دوباره به شبکه وصل شود، چراغ سبز شروع به چشمک زدن می کند. پس از اتصال، نباید هیچ نشانگر LED در جلوی دوربین وجود داشته باشد، مگر اینکه نشانگر ضبط آبی فعال شده باشد.
اگر تلاش برای اتصال مجدد دوربین به اینترنت، چراغ قرمز را برطرف نکرد، مرحله بعدی تنظیم مجدد دوربین است. برای انجام این کار، با استفاده از یک جسم نازک و تیز، دکمه ریست را در زیر دوربین فشار دهید. یک ابزار بند انگشتی، پین، یا حتی ابزار بیرونکش سیمکارت که در جعبه گوشی هوشمند قرار میگیرد، این کار را انجام میدهد. پس از انجام این کار، دوربین سعی می کند دوباره به اینترنت متصل شود و چراغ LED قرمز ناپدید می شود. هنگامی که شبکه Wi-Fi وجود ندارد، LED قرمز در دوربین های باتری خور نیز ظاهر می شود. کاربران ممکن است نیاز داشته باشند باتری ها را خارج کرده و دوباره وارد کنند، Wi-Fi دوربین را بازنشانی کنند، یا دوربین را حذف کرده و دوباره آن را به سیستم خود اضافه کنند تا مشکل برطرف شود.
نور آبی در دوربین چشمک زن
برخی از دوربین های داخلی چشمک زن دارای LED آبی هستند که هنگام ضبط روشن می شود. اگر نور آبی مزاحم است، و یا به هر دلیلی بخواهید چراغ را غیرفعال کنید به ترتیب زیر اقدام کنید. برای غیرفعال کردن LED آبی در دوربینهای Blink Indoor، Outdoor و Mini، برنامه را باز کنید و به صفحه تنظیمات بروید. روی ‘Status LED’ کلیک کنید و گزینه را به ‘Always Off’ تغییر دهید. با انجام این کار چراغ آبی هنگام ضبط روشن نمی شود.
برای کاربرانی که دوربین Blink XT و XT2 دارند، یک کلید سخت افزاری در داخل محفظه باتری وجود دارد که نور آبی را غیرفعال می کند. به گفته Blink، کاربران باید پوشش باتری را جدا کرده و به دنبال کلید “REC.LED” در کنار شماره سریال بگردند. با استفاده از یک ابزار نازک مانند یک موچین یا پنس، سوئیچ را در حالت خاموش قرار دهید. Blink Video Doorbell و دوربین نسل اول Indoor نیز یک LED آبی نشان میدهند، اما راهی برای خاموش کردن آن برای این دستگاهها وجود ندارد.
علت چشمک زدن دی وی ار
چشمک زدن DVR (ضبط کننده ویدیوی دیجیتال) بسته به موقعیت خاص ممکن است به دلایل مختلفی ایجاد شود. چند دلیل احتمالی برای علت چشمک زدن دی وی ار عبارتند از:
- نوسانات برق: اگر منبع تغذیه دستگاه DVR ناپایدار باشد، می تواند باعث فلش دستگاه شود. این ممکن است به دلیل مشکلات مربوط به پریز برق یا سیم برق باشد.
- بهروزرسانیهای میانافزار: گاهی اوقات، سازندگان DVR بهروزرسانیهای میانافزاری را منتشر میکنند که میتواند باعث فلش دستگاه هنگام نصب نرمافزار جدید شود.
- مشکلات هارد دیسک: اگر هارد دیسک در دستگاه DVR از کار بیفتد یا خراب شده باشد، می تواند باعث فلش دستگاه شود.
- مشکلات اتصال به شبکه: اگر دستگاه DVR به شبکه متصل باشد و در اتصال شبکه مشکلی وجود داشته باشد، ممکن است باعث فلش دستگاه شود.
- داغ شدن بیش از حد: اگر دستگاه DVR بیش از حد داغ شود، می تواند باعث چشمک زدن دستگاه به عنوان علامت هشداری مبنی بر نیاز به خنک شدن آن شود.
اگر دستگاه DVR شما چشمک می زند، عیب یابی مشکل برای تعیین علت مهم است. ممکن است لازم باشد با پشتیبانی فنی تماس بگیرید یا برای دستورالعملهای خاص در مورد نحوه حل مشکل به دفترچه راهنمای کاربر دستگاه مراجعه کنید.
بررسی و رفع علت چشمک زدن DVR
- برای بررسی منبع تغذیه و نوسانات ابتدا مطمئن شوید که پریز برق به درستی کار می کند و سیم برق به طور ایمن وصل شده است. اگر مشکوک به نوسانات برق هستید، سعی کنید از محافظ برق استفاده کنید.
- برای بررسی بهروزرسانیهای میانافزار یا فریمور به وبسایت سازنده یا کتابچه راهنمای کاربر مراجعه تا ببینید آیا بهروزرسانیهای فریمور موجود برای دستگاه DVR شما وجود دارد یا خیر. اگر وجود دارد، دستورالعمل ها را برای به روز رسانی سیستم عامل دنبال کنید. دقت کنید این کار تخصصی بوده و دقت بالایی نیاز دارد. اگر نسخه اشتباهی را دریافت کنید دستگاه از کار می افتد و مشکلاتی را به همراه خواهد داشت.
- اگر مشکل از سمت هارد باشد و یا به آن مشکوک هستید، می توانید آزمایش تشخیصی را روی دستگاه DVR انجام دهید. اکثر دستگاه های DVR دارای یک ابزار تشخیصی داخلی هستند که می تواند سلامت هارد دیسک را بررسی کند. برای دستورالعمل نحوه اجرای تست تشخیصی به دفترچه راهنمای کاربر مراجعه کنید. همچنین می توانید مقاله علت خرابی هارد دوربین مداربسته را مطالعه کنید.
- ناپایداری اتصال شبکه نیز می تواند علت چشمک زدن دی وی ار باشد. سعی کنید روتر یا مودم را مجددا راه اندازی کنید تا ببینید آیا مشکل حل می شود یا خیر.
- همانطور که در بالا مطرح شد داغ شدن از دلایل چشمک زدن DVR است. مطمئن شوید که دستگاه در یک منطقه با تهویه مناسب قرار داده شده است. همچنین می توانید دریچه ها و فن ها را تمیز کنید تا از مسدود نشدن آنها اطمینان حاصل کنید.
ثبت ديدگاه